Vejledninger

I SSV lægger vi vægt på at vores brugere får en god oplevelse, når de bruger vores programmer. Vi er derfor altid behjælpelige med råd, vejledning og nyttige tips til den løbende brug af programmerne.

Vi har her samlet en række brugbare vejledninger i programmernes funktioner, samt konkrete problemstillinger du typisk støder på i dit arbejde med programmerne. Vi opdaterer og tilføjer løbende vejledninger. Giv os endelig besked, hvis der er noget du savner en vejledning til.

FagFinans/FagFinans Plus

I FagFinans Plus har du mulighed for at lave fakturaer til PDF-filer, og sende dem som e-mail direkte fra programmet. Se i denne vejledning hvordan du gør.

Du har også mulighed for at lave kundeudtog på PDF, og sende det direkte i en mail til kunden. Se i vejledningen hvordan du gør.

FagLøn

I FagLøn kan du spare meget indtastningsarbejde ved at bruge skabelonen “Standard-lønmodtager“. Så sætter den automatisk en række standardoplysninger ind, når du opretter nye medarbejdere. Se her hvordan du gør.

I forbindelse med overførsel af fratrædelsesgodtgørelse til pensionsopsparing gælder særlige skatteregler. For at få en korrekt skatteberegning, skal du bruge et særligt regneark. Du kan hente en vejledning til skatteberegningen og regnearket her.

Du kan også sende lønsedler som PDF på e-mail, direkte fra programmet. Læs denne vejledning i hvordan du gør.

Her er en udførlig vejledning i brug af eSkattekort og eIndkomst.

Har du ansatte under overenskomst med fritvalgsordning, så er her en udførlig vejledning i brug og administration af fritvalgsordning i FagLøn.

Her er en vejledning i overførsel og import af bankoverførselsfil, for nem elektronisk overførsel af lønudbetaling til banken.